BMF KFT

Rólunk

Fejlődés

A Budai Műemlék Felújító Kft. jogelődjét, a Szebán 97 Bt-t magyar személyek alapították 1997-ben. A cég vezetői ismert építőipari cégeknél szerezték szakmai tudásukat, gazdasági ismereteiket. A cég folyamatos működése mellett egyre nagyobb, színesebb, szakmailag kihívóbb feladatokat végeztek el vezető beosztású alkalmazottként. Cégvezetőink 2006 tavaszán az alkalmazotti munkakör feladása mellett döntöttek, s a Szebán 97 Bt. teljes értékű fejlesztése mellett annak fellendítését tűzték ki célul. Az ekkor már 15 éves építőipari, gazdasági tapasztalat és partnerkapcsolati rendszer kiváló és ígéretes táptalajnak bizonyult, s ezt alátámasztja a közel 20 éves működésünk.

2014 tavaszán a Cégvezetés a tulajdonosi kör megtartása mellett a cégforma megváltoztatását, cégnév változását, s a saját beruházásként létesített új telephelyre történő székhely áthelyezését hajtotta végre, ahol helyet kapott a gép-eszköz állomány tárolása, illetve az iroda.

A Szebán 97 Bt. teljes jogutódja a Budai Műemlék Felújító Kft. lett.

A mai gazdasági világban igyekszünk megfelelni, alkalmazkodni a gazdasági adottságoknak, összehangolni az építőipari termelő tevékenységünkkel, folyamatosan értékelve eredményességünket, célkitűzéseinket. Időről-időre elvégezzük az önkontrollunkat, s megtesszük a szükséges korrekciókat, fejlesztéseket. Cégünk habitusát meghatározza a kompromisszumok nélküli minőségi kivitelezés elérése, mely a kis manufaktúrák figyelmével készül, a megrendelőnkkel folytatott kiváló, kommunikáció képes kapcsolat fenntartása, a feladat elvégzéséhez szükséges lendületes problémakezelés, s a mosoly, ami emberibbé teszi a működésünket.

A Budai Műemlék Felújító Kft. részt vett fővállalkozói projektek megvalósításában hazánk területén, de nem riadtunk vissza az európai (Olaszország, Franciaország, Lengyelország) projektektől sem. Szerepel a palettánkon oktatási, ipari, kereskedelmi, szórakoztató és kulturális objektumok megvalósítása, kivitelezése.

Szeretnénk bemutatni örömünket, amire büszkék vagyunk, a jelenlegi – megköszönve ezúton is a közreműködésüket- és jövőbeli partnereinknek, akik megtisztelnek bizalmukkal.